Alergeni si informatii de siguranta

Alergeni si informatii de siguranta

Stim ca nu toata lumea poate savura aranjamentele din fructe din cauza posibilelor alergii la alimente. Aceasta pagina va va oferi cateva informatii cu privire la posibila contaminare cu alergeni si ingrediente folosite in realizarea produselor noastre.

Aranjamentele din fructe sunt realizate din fructe proaspete fara adaos de conservanti (topping-urile pot contine conservanti). Buchetele pot fi savurate imediat dupa primire sau puse la frigider pentru a asigura prospetimea si consuma in termen de maxim 24 ore. Aranjamentele sunt realizate din fructe precum ananas, pepene galben, struguri, portocale, capsuni, nectarine, mango, kiwi sau alte fructe de sezon. Daca aveti alergii la anumite fructe va rugam sa consultati ingredientele din pagina produsului.

Atentionare alergeni: Aranjamentele din fructe contin sau pot veni in contact cu nuci, alune de padure, arahide, migdale, cocos, fistic, grau, oua, lapte si soia. Nu putem promite ca buchetele nu vor intra in contact cu acesti alergeni si recomandam luarea masurilor de precautie.

Nuci/Alune

Realizam aranjamente  care contin nuci, alune de padure, arahide, migdale, cocos, fistic si aceste topping-uri pot fi procesate in unitati care folosesc si alte tipuri de fructe cu coaja lemnoasa.

Lapte si Soia

Multe din topping-urile noastre precum ciocolata semidulce si  ciocolata alba contin lapte si soia. Va recomandam sa luati toate masurile de precautie in cazul in care aveti cunostinta de posibile alergii.

Gluten

Comercializam produse cu faina cu gluten, dar si fara (grau, ovaz, secara). Chiar daca produsele din fructe nu contin ingrediente cu gluten ele nu sunt certificate fara-gluten si urme de gluten pot fi gasite in acestea. Inca o data, va rugam sa va luati toate masurile de precautie.

Oua

Nu folosim oua in produsele noastre.

Informatii de siguranta

Buchetele din fructe sunt realizate cu bete din lemn (frigarui) care au capete ascutite. Indepartati cu grija fructele si aruncati imediat betele. Tineti betele departe de copii. Ghivecele sunt folosite ca decor si nu sunt jucarii pentru copii. Pentru siguranta, transportati aranjamentele in conditii sigure, departe de pasageri si nu le dati voie sa le tina in timp ce vehiculul se afla in miscare.