Vrei sa ai un sistem imunitar puternic?

Urmeaza o cura de detoxifiere, programe DETOX oferite de Nom Nom

Acumularea de toxine este partial vinovata de aparitia bolilor incurabile. Atunci cand organismul este saturat de toxine, sistemul imunitar nu poate functiona normal.

In concluzie, macar de doua ori pe an, ar trebui sa ne “curatam” corpul.

Nom-Nom ti-a pregatit un program special, compus din sucuri proaspete de legume si fructe presate la rece, fara adaosuri si conservanti, nepasteurizate.

Prin metoda lor de obtinere, aceste sucuri au avantajul ca isi conserva foarte bine nutrientii si sunt absorbite instant de catre organism.

Programul este testat, functioneaza si iti asigura necesarul zilnic de vitamine, minerale si nutrienti.

Acest program este recomandat persoanelor familiarizate cu diete detox,  dar si celor care vor sa inceapa un stil de viata sanatos.

Pentru novici este necesara consultarea unui medic specialist.

Cu cateva zile inainte de a incepe dieta detox, meniul trebuie sa fie unul usor, compus in mare parte din salate si supe. La cerere, Nom-Nom va poate asigura si acest meniu pregatitor.

In cazul in care organismul dvs nu suporta detoxul, opriti programul! Primele semne ale detoxifierii sunt greata, dureri de cap, ameteli sau energie redusa. Acestea simptome dureaza cateva zile, cel mult, dar depinde de fiecare organism (cat este de intoxicat).

Nu se recomanda efortul fizic intens in perioada detoxului.

Preturi:

  • Program 1 zi – 120 Lei
  • Program 3 zile – 360 Lei
  • Program 5 zile – 600 Lei

Va dorim succes!

Noutati culinare

Bucatarii Nom Nom sunt foarte priceputi si creativi. In fiecare zi testeaza produse noi, inspirandu-se din natura si din sugestiile clientilor nostri.